Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης

21:19 | 12/4/19

Ήταν ο άνθρωπος που έστησε το ιστορικό club, Remezzo

O επιχειρηματίας και θρύλος της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης έφυγε από τη ζωή.

Ο Μάκης Ζουγανέλης ήταν ο άνθρωπος που έστησε το θρυλικό club Remezzo και έγραψε τη δική του ιστορία στη Μύκονο. Ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή, μακριά από το νησί που τόσο αγαπούσε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα.

Το club που έγινε σήμα κατατεθέν της Μυκόνου

Το 1967, ο Μάκης Ζουγανέλης μαζί με την Πάολα Ζουγανέλη έστησαν το club Remezzo. Το μαγαζί έμελλε να γίνει θρύλος στη νυχτερινή ζωή τη Μυκόνου.

Στον υπέροχο χώρο, με την καταπληκτική θέα, έδωσαν το παρόν προσωπικότητες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το διεθνές jet set.

Tεράστια ονόματα της παγκόσμιας showbiz όπως ο Πολ Νιούμαν, Ζακ Λανγκ, Γιουλ Μπρίνερ και η Σοράγια απόλαυσαν το ποτό της και διασκέδασαν μέχρι το πρωί σε κάποιο από τα θρυλικά πάρτι που άφησαν εποχή και οργάνωσε ο Μάκης Ζουγανέλης.

Το Remezzo, έγινε σχεδόν αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της Μυκόνου και αποτέλεσε σημείο συνάντησης όσων επισκέπτονταν το νησί για πολλές δεκαετίες.

Ο λόγος που έφυγε από τη Μύκονο

Τα τελευταία χρόνια ο Μάκης Ζουγανέλης είχε επιλέξει να ζει μακριά από τη λατρεμένη του Μύκονο και αποτραβηγμένος από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επιχειρηματίας ζούσε στον Άγιο Στέφανο παρέα με τις μνήμες μιας άλλης Μυκόνου, όχι τόσο... σύγχρονης.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών