Εκτός 'Μνημονίου' και το νησί της Σαλαμίνας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Εκτός 'Μνημονίου' και το νησί της Σαλαμίνας

10:34 | 22/4/19

Η Σαλαμίνα υπήρξε ένας από τους πλέον χρεωμένους Δήμους της χώρας με βαριές συνέπειες στην καθημερινότητα του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κίνδυνοι πτώχευσης και σειρά προβλημάτων

Την οριστική έξοδο του νησιού της Σαλαμίνας από το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης το οποίο της είχε προ ετών επιβληθεί λόγω κακής διαχείρισης ανακοίνωσε η Δήμαρχος Ισιδώρα Νάννου.

Όπως η ίδια τόνισε, η Σαλαμίνα φεύγει οριστικά από το καθεστώς αυτό μετά και από προγραμματική σύμβαση ύψους 5,8 εκατ. ευρώ που υπέγραψε με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση. Θα πρέπει να πούμε πως η Σαλαμίνα υπήρξε ένας από τους πλέον χρεωμένους Δήμους της χώρας με βαριές συνέπειες στην καθημερινότητα του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κίνδυνοι πτώχευσης και σειρά προβλημάτων.

Η Δήμαρχος του νησιού ανάφερε πως πρόκειται για την τελευταία συμφωνία οικονομικής υποστήριξης της Σαλαμίνας που υπέγραψε με την κυβέρνηση και πως πλέον η περιοχή περνάει σε καινούργια φάση. Η οικονομική κατάσταση της Σαλαμίνας έχει υπάρξει θέμα σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης ενώ έχουν προκύψει και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών