Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο στον καταυλισμό Ρομά έξω από τη Λαμία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο στον καταυλισμό Ρομά έξω από τη Λαμία

18:44 | 1/4/19

Είχαν πέσει πυροβολισμοί μετά από ενδοοικογενειακή σύρραξη

Ελεύθεροι αφέθηκαν μέχρι την απολογία τους οι δύο Ρομά που συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο που δημιουργήθηκε εντός του καταυλισμού της Ανθήλης το απόγευμα της Κυριακής (31/3).

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αφού αλληλομηνύθηκαν για προσωπικές διαφορές που κατέληξε σε ενδοοικογενειακή σύρραξη.

Σύμφωνα με τους δύο συνηγόρους τους, Δημήτρη Κρούπη και Δημήτρη Τσιγάνη, πιάστηκαν στα χέρια οι «συμπέθεροι», καθώς ο γιος του ενός έχει παντρευτεί την κόρη του άλλου. Ο γαμπρός φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος της κοπέλας, προκαλώντας τη μήνη της άλλης οικογένειας.

Οι σχέσεις τους πάντως υποστηρίζουν ότι εξομαλύνθηκαν μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν, ωστόσο επειδή δεν είχαν πάρει τη δικογραφία στα χέρια τους, οι συνήγοροί τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία έως την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι το επεισόδιο διαδραματίστηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής, με κατοίκους της Ανθήλης να υποστηρίζουν ότι άκουσαν ακόμη και πυροβολισμούς. Για την ύπαρξη όπλων δε φαίνεται η αστυνομική έρευνα να είχε αποτελέσματα και στους συλληφθέντες έμεινε η κατηγορία για πρόκληση σωματικών βλαβών. Μάλιστα στο Αστυνομικό Μέγαρο προσήχθησαν συνολικά εφτά άτομα, ενώ έξι ακόμη άτομα χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες για τα τράυματα που αποκόμισαν από τον καυγά.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών