Έντονη αντίδραση της ΝΔ για την ίδρυση Πανεπιστημιακών τμημάτων με βουλευτικές τροπολογίες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έντονη αντίδραση της ΝΔ για την ίδρυση Πανεπιστημιακών τμημάτων με βουλευτικές τροπολογίες

21:57 | 22/4/19

«Έτσι φτιάχνουνε Πανεπιστήμια; Με μία βουλευτική τροπολογία, η οποία γίνεται στο πόδι, χωρίς μελέτες, χωρίς κριτήρια, χωρίς τίποτα;» αναρωτήθηκε σε υψηλούς τόνους η Ν. Κεραμέως, εισηγήτρια της ΝΔ στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Την αποδοχή από τον Κώστα Γαβρόγλου 13 βουλευτικών τροπολογιών και, κυρίως, βουλευτικών τροπολογιών με τις οποίες ιδρύονται Πανεπιστημιακά τμήματα επέκρινε η Νίκη Κεραμέως, εισηγήτρια της ΝΔ στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

«Αυτό που μόλις είδαμε στη Βουλή αυτή τη στιγμή δεν έχει προηγούμενο» επισήμανε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η Ν. Κεραμέως, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις βουλευτικές τροπολογίες για την ίδρυση τμήματος Μουσειολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και την ίδρυση τμήματος Αγροτικής Οικονομίας στο Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

«Αυτή είναι η αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη; Έτσι φτιάχνουν Πανεπιστήμια; Με μία βουλευτική τροπολογία, η οποία γίνεται στο πόδι , χωρίς μελέτες, χωρίς κριτήρια, χωρίς τίποτα;» αναρωτήθηκε σε υψηλούς τόνους η Ν. Κεραμέως κάνοντας λόγο για «ντροπή για το Κοινοβούλιο και για τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών