Επαναπροσλήφθηκε η γυναίκα που είχε απολυθεί από Super Market λόγω καταγγελίας πελάτη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επαναπροσλήφθηκε η γυναίκα που είχε απολυθεί από Super Market λόγω καταγγελίας πελάτη

12:57 | 9/4/19

Η εργαζόμενη που είχε απολυθεί μετά από καταγγελία και επίμονη απαίτηση πελάτη επαναπροσλήφθηκε στο πόστο της. Είχε προηγηθεί δράση άλλων πελατών αλλά και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας

Στην επαναπρόσληψη της εργαζόμενης που είχε απολυθεί μετά από καταγγελία πελάτη προχώρησε η εταιρία Μασούτης.

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της είδησης της παράλογης απόλυσής της την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και την κινητοποίηση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ορεστιάδας η εταιρία μπήκε σε δεύτερες σκέψεις και τελικά αποφάσισε την επαναπρόσληψη.

Την Τρίτη το πρωί η εργαζόμενη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Super Market και υπέγραψε τη νέα της σύμβαση η οποία είναι συνέχεια αυτής που διακόπηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα για το θέμα ανέβηκε στην Ορεστιάδα από την Αθήνα υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας του οποίου η παρέμβαση φέρεται να ήταν καταλυτική.

Η εργαζόμενη είχε απολυθεί όταν πελάτης την κατήγγειλε ότι έκοβε τυρί και αλλαντικά με την ίδια μηχανή εμμένοντας στην απομάκρυνση της γυναίκας που είχε στην πλάτη της 15 χρόνια εργασίας. Τακτικοί πελάτες του καταστήματος όμως δεν αποδέχθηκαν τετελεσμένα, μάζεψαν υπογραφές και σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας προκάλεσαν την ανατροπή και την επαναπρόσληψή της.

Νίκος Γιαννόπουλος

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών