Φάμελλος για δασικούς χάρτες: Έχει αναρτηθεί το 55%, έχει κυρωθεί το 41% | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φάμελλος για δασικούς χάρτες: Έχει αναρτηθεί το 55%, έχει κυρωθεί το 41%

15:17 | 2/4/19

Νέα παράταση για αντιρρήσεις σε αναρτημένους δασικούς χάρτες μέχρι τις 28 Ιούνη - Μεταξύ των περιοχών που αφορά η παράταση περιλαμβάνονται και οι πυρόπληκτες περιοχές σε Μάτι και Κινέττα

Το 55% των δασικών χαρτών έχει αναρτηθεί, ενώ έχει κυρωθεί το 41% των δασικών χαρτών, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έδωσε στους βουλευτές ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος παρουσιάζοντας τροπολογία για νέα παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, ο Σ. Φάμελλος ενημέρωσε ότι ακόμα ένα 3% των δασικών χαρτών είναι έτοιμο για κύρωση μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με την τροπολογία, δίνεται μέχρι τις 28 Ιούνη παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες από περιοχές της Ανατολικής Αττικής, της Βόρειας Αθήνας, της Δυτικής Αττικής, των Κυκλάδων, της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Μαγνησίας και της Καρδίτσας, μεταξύ των οποίων κι από τις πυρόπληκτες περιοχές σε Μάτι και Κινέττα. Η αρχική προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων ήταν στις 8 Μάη.

Κώστας Παπαγιάννης

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών