Φλέσσα: Μέρος του μισθού των ευρωβουλευτών να πηγαίνει σε υποτροφίες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Φλέσσα: Μέρος του μισθού των ευρωβουλευτών να πηγαίνει σε υποτροφίες

14:44 | 15/4/19

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων πως θέλει να διατηρήσει αμισθί την εκπομπή της στην ΕΡΤ, και πρότεινε τη δημιουργία βιβλίου κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας που θα διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία

Την πρόταση να δίνουν οι ευρωβουλευτές μέρος του προσωπικού τους εισοδήματος σε υποτροφίες έκανε μέσω του News 24/7, η Βίκυ Φλέσσα η οποία διεκδικεί μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο με τη ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει αμισθί να συνεχίσει την εκπομπή της στην ΕΡΤ εάν εκλεγεί, ζητώντας ειδική άδεια από τη Δημόσια Τηλεόραση για το θέμα ενώ τάχθηκε κατά των εμπάργκο που έχουν κάνει τα κόμματα σε τηλεοπτικούς στάθμους.

Τόνισε την ανάγκη ενός νέου κινήματος φιλελληνισμού και πρότεινε τη δημιουργία ενός βιβλίου κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας που θα διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία καθώς επίσης και τη φιλοξενία παιδιών από την Ευρώπη σε θερινές κατασκηνώσεις στην Ελλάδα.

Όπως είπε αυτό σημαίνει και θέσεις εργασίας και τουριστική ανάπτυξη και σημείωσε ότι η ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσω του πολιτισμού.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών