Φυλάκιση σε 68χρονο σάτυρο που θώπευσε δύο ανήλικες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Φυλάκιση σε 68χρονο σάτυρο που θώπευσε δύο ανήλικες

02:05 | 14/4/19

Τι κατέθεσαν στο δικαστήριο οι δύο κοπέλες

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου
ένας 68χρονος, που κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος δύο κοριτσιών, την εποχή που έγινε το αδίκημα.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί πρωτόδικα λόγω αμφιβολιών. Στην υπόθεση που εκδικάστηκε κατ’ έφεση που έκανε ο εισαγγελέας μετά την αθώωσή του, κατηγορούνταν ότι θώπευσε δύο ανήλικα κορίτσια μέσα σε λεωφορείο και έξω από αυτό σε νησί των Σποράδων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 68χρονος σήμερα τον Ιούλιο του 2014 κι ενώ επέβαινε με την σύζυγό του σε λεωφορείο, έπιασε το στήθος μίας κοπέλας, που τότε ήταν μόλις 14 ετών.

Η κοπέλα επέβαινε στο λεωφορείο μαζί με συνομήλικη φίλη της, προκειμένου να πάνε σε μία συναυλία, που γινόταν στο νησί. Ο άνδρας είχε απολογηθεί λέγοντας ότι παραπάτησε. Τα δύο κορίτσια πήγαν στην συναυλία, όπως και ο 68χρονος με την σύζυγό του. Το περιστατικό στο λεωφορείο θα είχε ξεχαστεί, εάν όπως κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες στην Αστυνομία, ο κατηγορούμενος δεν επαναλάμβανε την πράξη του και μάλιστα και στις δύο κοπέλες, με το τέλος της συναυλίας.

Συγκεκριμένα, φεύγοντας τα κορίτσια, αντιλήφθηκαν πως κάποιος τις θώπευε στους γλουτούς, ενώ η δεύτερη κατήγγειλε, πως την άγγιξε και στο στήθος. Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, όταν αντιλήφθηκαν, πως επρόκειτο για τον άνδρα του λεωφορείου. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του κατηγορούμενου, υποστηρίζοντας πως δεν έγινε τίποτα από όσα υποστηρίζουν οι κοπέλες και πως παρερμήνευσαν τις κινήσεις του.

Τα κορίτσια, που πλέον είναι 19 ετών, επέμειναν στις αρχικές τους καταθέσεις, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να επιβάλει κατά πλειοψηφία 2 προς 1 στον 68χρονο συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών