Γαστούνη: Ο 7χρονος Χρήστος πρέπει να συνεχίσει να χαμογελά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γαστούνη: Ο 7χρονος Χρήστος πρέπει να συνεχίσει να χαμογελά

10:49 | 15/4/19

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένειά του

Είναι φανατικός φίλαθλος του Ολυμπιακού και κερδίζει γιατρούς και νοσοκόμες με το υπέροχο χαμόγελό του, που όμως για να συνεχίσει να υπάρχει θα πρέπει να υπάρξει οικονομική στήριξη για να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο αντίπαλο.

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου από την Γαστούνη που έχει διαγνωστεί με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου. Ο Χρήστος νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Η διάγνωση έχει γίνει από το 2014 και όπως σημειώνει η οικογένεια σε αυτά τα 5 χρόνια, ο μικρός ήρωας στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο, και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές και έχει κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπίες!

Δυστυχώς ο 7χρονος υποτροπίασε (υπάρχουν και άλλες εστίες) για τέταρτη φορά και θα χρειαστεί εκ νέου να χειρουργηθεί, λίγο μετά το Πάσχα. Η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα και ζητά τη συνδρομή όλων μας.

Οι γονείς του Χρήστου, Παναγιώτης Κωστόπουλος και Μητροπούλου Εριέτη , από το 2014 έχουν φύγει από την Γαστούνη και φιλοξενούνται στον ξενώνα «Ελπίδα» στην Αθήνα.

Η «Πατρίς» συνομίλησε με τον πατέρα του Χρήστου ο οποίος ευχαριστεί θερμά για την μέχρι σήμερα στήριξη, τον δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό, τον Σύλλογο «Αλληλεγγύη Γαστούνης», τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό και βοήθησαν τον Χρήστο και αρκετούς συμπολίτες του ενώ κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Για την νέα χειρουργική επέμβαση θα χρειαστούν περίπου 40.000 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό, μπορούν να το κάνουν στον λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR0501103280000032800120928 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ . ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΕΤΗ τηλ. γονιών: 6984042909 Παναγιώτης ΚωστόπουλοςΠηγή: patrisnews.com


Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών