Γυναίκα – αράχνη «έφαγε» τα λεφτά συνταξιούχου στη Ρόδο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γυναίκα – αράχνη «έφαγε» τα λεφτά συνταξιούχου στη Ρόδο

15:20 | 1/4/19

«Θέλω να ανοίξω και ένα μπαράκι, εδώ στη Ρόδο, βοήθησέ με»

Ως ένα μη Πρωταπριλιάτικο ψέμα χαρακτήρισε την είδηση που προέκυψε από τη Ρόδο, για έναν συνταξιούχο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από το νησί των Δωδεκανήσων.

Ο άνδρας αυτός γνώρισε σε σουβλατζίδικο της Ρόδου μια νεαρή κοπέλα, η οποία του έταζε... λαγούς με πετραχήλια.  Ο ίδιος τόνισε πως δεν την είχε ερωτευθεί, αλλά η κοπέλα είπε σε μια πρώτη της κατάθεση ότι «όντως αυτό συνέβη» και εκείνος -προφανώς έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του- της μετέφερε ότι «ήδη έχω κάνει μια ανάληψη 150 χιλιάδων ευρώ, για να φτιάξω ένα σπίτι στη Νότια Ρόδο και μπορώ να σε βοηθήσω».

Στην αρχή του είπε ότι ήθελε να τον βάλει εγγυητή σε μια αγορά ακριβού αυτοκινήτου, ο συνταξιούχος έδωσε τα χρήματα και στη συνέχεια του είπε πως «θέλω να ανοίξω και ένα μπαράκι, εδώ στη Ρόδο, βοήθησέ με». Έτσι, τα 150 χιλιάρικα αυτά έκαναν φτερά. Όσο για την κοπέλα, υπάρχει ένταλμα για να εντοπιστεί και στη συνέχεια να δικαστεί.

Επίσης, βρέθηκε ένα ακόμη άτομο, που με τη σειρά του θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

Μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Ρόδο, η γυναίκα του συνταξιούχου, έμαθε τελευταία τις δραστηριότητες του συζύγου της.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών