Η ανάρτηση της μητέρας που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια στο Αίγιο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η ανάρτηση της μητέρας που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια στο Αίγιο

13:19 | 19/4/19

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται...» είναι η ανάρτηση της 35χρονης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία του Αιγίου.

Η ίδια μετά την αποκάλυψη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη.

Στο προφίλ της μάλιστα κατά διαστήματα «ανέβαζε» και φωτογραφίες με μωρά, σύμφωνα με το tempo24.news.

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις ιστολογικές εξετάσεις το επόμενο διάστημα θα λύσουν το μυστήριο με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε χθες πεταμένο σε κάδο στο Αίγιο, όπως γράφει το best.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34 εβδομάδων έμβρυο (αγοράκι, περίπου 8,5 μηνών) δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό. Τα λοιπά αμφιλεγόμενα στοιχεία που ανέκυψαν θα απαντηθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί.

Το έμβρυο βρέθηκε σε μια σακούλα σε κάδο στον συνοικισμό Νικόλαου Πλαστήρα του Αιγίου.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία που πήγε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης κι εντόπισε τη σακούλα με το μακάβριο εύρημα.

Για την υπόθεση νοσηλεύεται φρουρούμενη μια γυναίκα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου που εξετάζεται αν είναι η μητέρα του βρέφους, αν και η ίδια το αρνείται.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών