Η απόδειξη αγοράς ρούχων που «έκαψε» τον Βούλγαρο στη δολοφονία στη Βούλα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η απόδειξη αγοράς ρούχων που «έκαψε» τον Βούλγαρο στη δολοφονία στη Βούλα

10:11 | 8/4/19

Στον ανακριτή ο 31χρονος που εκτέλεσε τον επιχειρηματία

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο 31χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.

Οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης με αφορμή μια απόδειξη αγοράς ρούχων που βρήκαν σε ξενοδοχείο λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία.

Αναλύοντας τους κωδικούς της απόδειξης με ημερομηνία την προηγουμένη της δολοφονίας διαπίστωσαν πως τα ρούχα που είχαν αγοραστεί ήταν αυτά που φορούσε ο δολοφόνος. Έτσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο εκτελεστής είναι το ίδιο πρόσωπο με τον αυτόν που αγόρασε τα ρούχα.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 31χρονος έφτασε στην Ελλάδα, μαζί με τον 35χρονο αδελφό του, από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018 και για 19 ήμερες παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία ώστε να είναι βέβαιοι πως θα εκτελέσουν με επιτυχία το συμβόλαιο θανάτου που είχαν αναλάβει. Την επομένη της εν ψυχρώ δολοφονίας τα δυο αδέλφια επέστρεψαν στην Σόφια.

Ο 31χρονος φέρεται να κρατά το στόμα του κλειστό, ενώ η Αστυνομία αναζητά στοιχεία για το κίνητρο αλλά και τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών