Η αυτοκριτική Τσακαλώτου, τα όρια στην πολιτική και ο σεβασμός της αριστεράς στα άτομα με αναπηρία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η αυτοκριτική Τσακαλώτου, τα όρια στην πολιτική και ο σεβασμός της αριστεράς στα άτομα με αναπηρία

01:56 | 25/4/19

Ο υπουργός Οικονομικών με μια ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στον Παύλο Πολάκη στα όρια που πρέπει να μπαίνουν και στη δήλωση Κυμπορόπουλου

Στην παρέμβαση του Παύλου Πολάκη, στα όρια που πρέπει να μπαίνουν στον πολιτική αντιπαράθεση αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών σε ανάρτησή του στα social media. Ειδικότερα ανέφερε:

΅"Η παρέμβαση του κ. Πολάκη θεωρώ ότι είναι φυσικό επακόλουθο ενός δημοσίου λόγου χωρίς κόκκινες γραμμές, θιασώτες του οποίου υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Και εγώ αρκετές φορές έχω παραφερθεί στη Βουλή ακόμα και σε άτομα της αντιπολίτευσης που σέβομαι - δεν τους ονομάζω για να μην τους εκθέσω! Αυτή είναι η λογική της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια.

Η δήλωση του κ. Κυμπουρόπουλου και εμένα μου φάνηκε υπερβολικά νεοφιλελεύθερη. Οι άνθρωποι με αναπηρία χρειάζονται στήριξη για να είναι σε θέση να έχουν τις ίδιες δυνατότητες που έχουν οι άλλοι πολίτες. Με αυτή την έννοια η στήριξη δεν αποτελεί ούτε δώρα ούτε εύνοια. Και είμαι περήφανος που η δική μας κυβέρνηση πράττει με βάση αυτή την αρχή. Από εκεί και πέρα οι αριστεροί και αριστερές σέβονται και στηρίζουν τους ανθρώπους με αναπηρία όπως και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είτε είναι δεξιοί, είτε κεντρώοι, είτε αριστεροί".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών