Influencer κλαίει επειδή της 'έριξαν' το προφίλ στο Instagram | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Influencer κλαίει επειδή της 'έριξαν' το προφίλ στο Instagram

20:03 | 10/4/19

"Ήμουν στη μέση ενός editing και ξαφνικά το Instagram μου έπεσε. Προσπαθώ να το ανακτήσω, καλώ όποιον μπορεί να με βοηθήσει - Είμαι ένα τίποτα χωρίς τους followers", είπε η νεαρή κοπέλα

Στη σημερινή εποχή, το ενδεχόμενο μίας κανονικής δουλειάς με ωράριο 9 με 5 είναι κάτι που πολλοί νέοι άνθρωποι δεν πολυσκέφτονται. Αυτό συμβαίνει λόγω της ανόδου των σόσιαλ μίντια και του γεγονότος ότι πολλοί Millennials μπορούν- και το κάνουν- να βγάλουν χρήματα μέσω του μόντελινγκ, του blogging και των βίντεο σε πλατφόρμες όπως το Youtube και το Instagram.

Ωστόσο, τί θα συνέβαινε εάν αυτές οι πλατφόρμες ξαφνικά εξαφανίζονταν;

Την απάντηση μας δίνει μία ινφλουένσερ που έτυχε να έχει αυτή την τραγική εμπειρία βλέποντας τον λογαριασμό της στο Ίνσταγραμ να διαγράφεται μυστηριωδώς. Τράβηξε λοιπόν ένα βίντεο στο Youtube όπου περιγράφει τα συναισθήματά της και τις δυσκολίες της ζωής που καλείται να αντιμετωπίσει μετά από αυτό το συμβάν.

Το βίντεο ενδέχεται να θεωρηθεί από ορισμένους χρήστες ακατάλληλοΗ νεαρή σταρ ξεσπώντας σε δάκρυα, ξεκινάει το βίντεο εξηγώντας πώς ακριβώς συνέβη και έχασε τον λογαριασμό της στο Instagram που με τόσο κόπο και ιδρώτα είχε φτιάξει.

«Γεια σας παίδες, ήμουν στη μέση ενός editing και ξαφνικά το Instagram μου έπεσε. Προσπαθώ να το ανακτήσω, καλώ όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι ένα τίποτα χωρίς τους followers, είμαι ένα τίποτα χωρίς τους followers.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessy taylor (@duhitsjessy) στις

Η νεαρή blogger εξομολογείται ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες με σκοπό να γίνει διάσημη στο Instagram και κατάφερε με την αξία της να μαζέψει 113.000 ακόλουθους, όταν ξαφνικά ο λογαριασμός της έπεσε εξαιτίας των πολλών αναφορών που της είχαν κάνει.

"Είμαι ένα τίποτα χωρίς τους ακόλουθούς μου."

"Θέλω να πω σε όλους όσοι μου κάνουν αναφορά: Ξανασκεφτείτε το γιατί μου καταστρέφετε τη ζωή, γιατί βγάζω όλα μου τα χρήματα μέσω του Instagram, όλα μου τα χρήματα και δεν θέλω να το χάσω αυτό".

"Ξέρω ότι οι κόσμος θέλει να με βλέπει χαμηλά και να είμαι σαν αυτούς και να δουλεύω σε κανονική δουλειά με ωράριο 9 με 5. Αυτή η ζωή δεν είναι για μένα. Βρίσκομαι στο Λος Άντζελες για να μην είμαι έτσι."

"Έχω δουλέψει τόσο γ@μενα σκληρά για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι και το να μου παίρνουν ξαφνικά όλη αυτή τη δουλειά είναι το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο."

Το καινούριο της προφίλΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessy taylor (@duhitsjessy) στις

Η συναισθηματική blogger στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει σαν πόρνη και μετά στα McDonald's και γι'αυτό δεν θέλει να επιστρέψει στον παλιό τρόπο ζωής της.

"Δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο ζωής.

Αυτό που κάποιοι από εσάς πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι δεν έχω ικανότητες, έχω είκοσι- γ@μένα χιλιάδες δολάρια χρέος στο κολέγιο όπου πήγαινα, έτσι, και να το ήθελα, δεν μπορώ να πάω σε κολέγιο.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessy taylor (@duhitsjessy) στις

Συνήθιζα να δουλεύω στα McDonald's πριν ασχοληθώ με το Youtube και το Instagram, πριν αποκτήσω 100.000 ακόλουθους. Πριν καταφέρω να αποκτήσω ό,τι έχω στη ζωή μου, ήμουν μία αποτυχημένη.".

"Δεν υποστηρίζω ότι είναι κακό να δουλεύει κανείς στα McDonald's, αλλά εγώ δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον τρόπο ζωής".

"Δεν έχω προσόντα για να δουλέψω, δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μία κανονική δουλειά".

Η επίμονη influencer κατάφερε επίσης να σηκώσει ένα νέο Instagram προφίλ, με την ελπίδα να μην ξανασβηστεί:Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessy taylor (@duhitsjessy) στις

Πηγή: vt

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών