«Ήταν δυστύχημα, έγινε πολύ γρήγορα, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Ήταν δυστύχημα, έγινε πολύ γρήγορα, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε»

11:11 | 15/4/19

Τι λέει ο φίλος του 39χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε χαράδρα στην Τύμφη

Φίλοι και συγγενείς θρηνούν για τον άδικο χαμό του 39χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε χαράδρα στο όρος Τύμφη. Η βόλτα στο βουνό που τόσο αγαπούσε, ήταν το δώρο των φίλων του για τα γενέθλια του, όμως σ' αυτήν έμελλε ν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως δήλωσε ο φίλος του πολύτεκνου αστυνομικού, Βασίλης Ράπτης, στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, o εκλιπών ήταν «ένα από τα καλύτερα παιδιά. Οικογενειάρχης, με τέσσερα παιδιά, ένα πολύ καλό μέλος της κοινωνίας μας που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας». Ο κ. Ράπτης είναι ο πρόεδρος της λέσχης καταδρομέων Πρέβεζας που επιχειρούσε με οκταμελή ομάδα για να βρει τα ίχνη του φίλου του και ήταν δίπλα στους πυροσβέστες που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του 39χρονου. Δυστυχώς, λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, ο άτυχος αστυνομικός εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του σε χαράδρα 700 μέτρα απο το σημείο που υπέδειξαν οι φίλου του στους άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ.

«Είχε μεγάλη αγάπη για το βουνό. Αυτά τα μέρη εδώ που χάθηκε, ήταν μεγαλωμένος εδώ πέρα, περπατούσε, τα ήξερε καλά τα μέρη αυτά. Δυστυχώς, ήταν δυστύχημα, έγινε πολύ γρήγορα, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε σε κάτι. Υποχώρησε το χιόνι που πατούσε και έφυγε στο κενό. Όλοι φθάσαμε βράδυ, ανέβηκαν τα παιδιά της ΕΜΑΚ επάνω με φακούς, με βροχή, πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν μπόρεσαν σε πρώτη φάση να βρουν κάτι και με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες και δυστυχώς είχαμε το αποτέλεσμα αυτό» πρόσθεσε.

Έως αυτήν την ώρα συνεχίζεται η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του, καθώς η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη και επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

(φωτογραφία αρχείου)

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών