Καιρός Πάσχα: Η εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη Μεγάλη Βδομάδα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καιρός Πάσχα: Η εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη Μεγάλη Βδομάδα

14:40 | 17/4/19

Τα τελευταία δεδομένα για την εξέλιξη του καιρού

Μία σημαντική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες σε σχέση με την αστάθεια που παρουσιάζει ο καιρός μέχρι σήμερα αναμένει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου για την Μεγάλη βδομάδα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από τη Μεγάλη βδομάδα και ιδιαίτερα από τα μέσα της ο καιρός αναμένεται να ομαλοποιηθεί.

«Μπαίνουμε σε μία πιο θερμή φάση, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας κατά τόπους αισθητή, νοτιάδες που υπάρχει δυνατότητα να φέρουν περισσότερη συννεφιά στη δυτική βορειοδυτική Ελλάδα και σκόνη στην ατμόσφαιρα προς τα μέσα και τα τέλη της Μεγάλης Βδομάδας» εκτιμά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τι προβλέπει για τον καιρό του Πάσχα ο Τάσος Αρνιακός

Για καλοκαιρία τη Μεγάλη βδομάδα και το Πάσχα είχε μιλήσει και ο ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός.

Σε μία πρώτη πρόβλεψη για τον καιρό του Πάσχα, ο Τάσος Αρνιακός, είπε χθες Τρίτη ότι τη Μεγάλη βδομάδα φαίνεται να περιορίζεται αρκετά η αστάθεια του καιρού και συγκεκριμένα από τη Μεγάλη Δευτέρα η θερμοκρασία αρχίζει σιγά σιγά και ανεβαίνει, περίπου ένα βαθμό κάθε μέρα. Σύμφωνα πάντα με τον γνωστό μετεωρολόγο, δεν φαίνεται προς το παρόν να έχουμε κάποιο έκτακτο και ισχυρό φαινόμενο αλλά ούτε και κρύο το Πάσχα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών