Καμίνης: Θύλακας παραβατικότητας στα Εξάρχεια - Χρειάζεται ευρεία αστυνόμευση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καμίνης: Θύλακας παραβατικότητας στα Εξάρχεια - Χρειάζεται ευρεία αστυνόμευση

14:08 | 22/4/19

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τα Εξάρχεια ως υπόθεση που δεν μπορεί να λύσει ο Δήμος - "Θέμα τιμής να είναι το ΚΙΝΑΛ έως και τρίτο κόμμα στις εκλογές" είπε

«Στόχος να είμαστε στους τρεις πρώτους του κομματικού συστήματος» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, ζητώντας ένα καλό ποσοστό με αύξηση των δυνάμεων.

Ανέφερε μάλιστα ότι είναι θέμα τιμής για το ίδιο το πολιτικό σύστημα καθώς, όπως είπε την τρίτη θέση διεκδικεί η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Δήλωσε περήφανος για την πρωτιά του στο Εκτελεστικό του ΚΙΝΑΛ και μίλησε για τίτλο τιμής και βαριά ευθύνη.

Σε σχέση με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά, έκανε λόγο για άγαρμπο και αδέξιο τρόπο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε υπουργεία σε ανθρώπους που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες καταφέρονταν εναντίον της κυβέρνησης» ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μίλησε για σκοπιμότητες και πολιτική ανταλλαγή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταράκωσε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» σημείωσε, αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Χαρακτήρισε «κατάντια» το ότι υπουργοί κρύβονται πίσω από το άρθρο ασυλίας των βουλευτών, ενώ τόνισε ότι δεν συμπεριελήφθη η περίοδος διακυβέρνησης Καραμανλή στην εξεταστική για τη τιμολόγηση των φαρμάκων.

Ως Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι υπάρχει θύλακας παραβατικότητας στα Εξάρχεια που δεν μπορεί να λύσει ο Δήμος και ζήτησε ευρεία αστυνόμευση στην περιοχή.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών