Λυκουρέντζος για Novartis: Απελευθερώθηκα από το βρόγχο μιας χυδαίας σπίλωσης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Λυκουρέντζος για Novartis: Απελευθερώθηκα από το βρόγχο μιας χυδαίας σπίλωσης

20:58 | 9/4/19

Ο πρώην Υπουργός Υγείας της ΝΔ, μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της Novartis για τον ίδιο μίλησε για μια περιπέτεια με πολιτικό, κοινωνικό και ηθικό κόστος για τον ίδιο που προήλθε όπως υπογράμμισε από χώρο που δεν γνωρίζει

Για την θετική εξέλιξη που έχει για τον ίδιο η υπόθεση Novartis, που τέθηκε στο αρχείο μίλησε ο πρώην Υπουργός Υγείας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

"Είναι μια απελευθέρωση από το βρόγχο μιας χυδαίας σπίλωσης", είπε ο κ.Λυκουρέντζος που υπογράμμισε πως προήλθε από χώρο που ο ίδιος δεν γνωρίζει.

"Ήταν μια περιπέτεια με ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό κόστος για μένα. Δεν είχα τρόπο πέρα από την ομιλία μου στη Βουλή και τη φιλοξενία μου στα ΜΜΕ να αποδείξω την αθωότητά μου" τόνισε εκφράζοντας την πικρία του για όσα ακούστηκαν από κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες.

"Υπάρχει μια εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Ακούστηκαν βαριές κουβέντες και δεν κλήθηκα από κανέναν εισαγγελέα να δώσω εξηγήσεις" είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται συνολικά η υπόθεση αυτή για μια σκευωρία κράτησε αποστάσεις και ξεκαθάρισε πως θα μπορεί κάποιος να μιλήσει για σκευωρία εφόσον οι κατηγορίες καταρρεύσουν.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών