Τα μηνύματα του Γιάννη Στουρνάρα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τα μηνύματα του Γιάννη Στουρνάρα

09:59 | 1/4/19

Τι θα ζητήσει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος με την ετήσια έκθεσή του στην Γενική Συνέλευση των μετόχων το μεσημέρι σήμερα. Γιατί τάσσεται υπέρ της αλλαγής του μείγματος πολιτικής με μειώσεις φόρων και επαναδιαπραγμάτευση των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2% του ΑΕΠ

Αρκετές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει η ομιλία και η Έκθεση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στις 12 το μεσημέρι στη γενική Συνέλευση των μετόχων.

Ο Γ. Στουρνάρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα επιμείνει στην αλλαγή του μείγματος πολιτικής με μειώσεις φόρων, ώστε να υπάρξει νέα διαπραγμάτευση και μείωση των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2% του ΑΕΠ.

Ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος θα επιμείνει στην επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και αναμένεται να τονίσει ότι ο κίνδυνος για την οικονομία δεν έχει περάσει, παρά την ανάκαμψη που εμφανίζει, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στους κινδύνους που παρουσιάζει η προεκλογική περίοδος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω και της αντιπαράθεσής του με την κυβέρνηση αναμένονται οι θέσεις του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην κοινωνική ασφάλιση και την υγεία, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας.

Βασίλης Σκουρής

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών