Μητέρα 32χρονης που σκότωσε ο «Δράκος της Ξάνθης»: Ζω τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μητέρα 32χρονης που σκότωσε ο «Δράκος της Ξάνθης»: Ζω τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου

10:31 | 11/4/19

«Εμείς τώρα θα συναντηθούμε επάνω στον ουρανό»

«Κάθε μέρα ζω και ξαναζώ τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου» είπε η μητέρα της άτυχης Ζωής που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον «Δράκο της Ξάνθης».

Ήταν Χριστούγεννα του 2012 όταν στην επιστροφή της από έξοδο η άτυχη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος τη βίασε, τη χτύπησε και στην προσπάθειά του να καλύψει το έγκλημα έβαλε φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας και την έκαψε ζωντανή.

«Και 17 χρόνια να περάσουν και 207 να περάσουν, μέχρι να πεθάνουμε.Εμείς τώρα θα συναντηθούμε επάνω στον ουρανό. Τη Ζωή την έχουμε πάντα ανάμεσά μας και έτσι πορευόμαστε και ζούμε» ανέφερε η μητέρα της 32χρονης, κ. Βασιλική Δαλακλίδου και πρόσθεσε:

«Απορώ, τόσα εγκλήματα γίνονται αλλά της Ζωής ήταν άλλο πράγμα. Κάτω από το σπίτι μου, κάτω από τη μύτη μας που λέμε και δεν καταλάβαμε τίποτα. Φανταστείτε τώρα, δηλαδή, τι πέρασε το παιδάκι μου».

Χθες, Τετάρτη, το δικαστήριο διατήρησε και στον δεύτερο βαθμό την ποινή των ισοβίων ενώ δεν αναγνώρισε στον δολοφόνο και βιαστή κανένα ελαφρυντικό.

«Είναι πια στα χέρια της Πολιτείας η δυνατότητα να τον κρατήσει για όλη του τη ζωή μέσα στη φυλακή. Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτα Σαλβαρίδου.

Ο «Δράκος της Ξάνθης» λίγο πριν από την τελική ετυμηγορία ψιθύρισε συγνώμη. Μια συγνώμη, όμως, που όπως λέει η μητέρα της Ζωής βγήκε από το στόμα του κατά λάθος.

(φωτογραφία αρχείου)

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών