Μητσοτάκης: Αφαιρούμε βάρος από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης: Αφαιρούμε βάρος από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες

12:10 | 10/4/19

Μήνυμα στήριξης της μεσαίας τάξης έστειλε και από την Πάρο, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, ο πρόεδρος της ΝΔ, επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις του για τη μείωση της φορολογίας

“Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας είναι απλό: αφαιρούμε βάρος από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες για να δώσουμε δύναμη στην οικονομία και στην μεσαία τάξη”, δήλωσε από την Πάρο όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επανέλαβε ότι η ΝΔ θα μειώσει την φορολογική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. “Θα μειώσουμε εντός διετίας τον ενφία κατά 30%, το φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%” τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.

Δήλωσε ότι: “Η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι” και πρόσθεσε: “Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας, και θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα. Αξίζουμε καλύτερα, η Ελλάδα αξίζει καλύτερα, οι Κυκλάδες αξίζουν καλύτερα, η Πάρος αξίζει καλύτερα και μετά τις επόμενες εκλογές, με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θα το αποδείξουμε και στην πράξη”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την επίσκεψη του από το δημαρχείο του νησιού, όπου είχε ενημέρωση από τον δήμαρχο Κοσμά Κωβαίο. Ενόψει και των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα στην επόμενη μέρα και να υπάρξουν γέφυρες με τις τοπικές κοινωνίες και συνεργασία με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τους ψαράδες στο λιμάνι της Νάουσας, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και του είπαν πως πρέπει να υπάρξουν κίνητρα για να συνεχίσουν τα παιδιά τους τη δουλειά αυτή.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών