Μητσοτάκης: Μαθήματα από την Κύπρο για την ισορρόπηση των δημόσιων οικονομικών | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης: Μαθήματα από την Κύπρο για την ισορρόπηση των δημόσιων οικονομικών

14:38 | 18/4/19

Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. “Στο πρόσωπο του Μητσοτάκη βλέπουμε το μέλλον της Ελλάδας” του είπε ο κ.Νεοφύτου

Το παράδειγμα της Κύπρου όσον αφορά στην εξισορρόπηση των δημόσιων οικονομικών βρίσκεται στο επίκεντρο της διήμερης επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λευκωσία.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού το πρωί και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε ότι στο πρόσωπο του κ.Μητσοτάκη βλέπει το μέλλον της Ελλάδας και του είπε: “Είμαι σίγουρος πως τα ηνία της χώρας θα είναι στα δικά σου χέρια για μία καλύτερη Ελλάδα και Ευρώπη”. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι και η Κύπρος είχε δυσκολίες όπως η Ελλάδα, σημειώνοντας ότι το κλειδί για να τρέχει η Κύπρος με ρυθμούς ανάπτυξης ήταν οι ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ από την πλευρά του σημείωσε πως στόχος των ευρωεκλογών είναι να ενισχυθεί η δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απέναντι στον άκρατο λαϊκισμό.

“Είμαι εδώ για να πάρω μαθήματα από την επιτυχία της Κύπρου να ισορροπήσει τα δημόσια οικονομικά” δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι αυτός θα είναι και ο κύριος στόχος της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο κ.Νεοφύτου προσέφερε στον κ.Μητσοτάκη κλάδο ελαίας, σημάδι νίκης, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κύπρο ο κ.Μητσοτάκης συμμετέχει στις 12:30 σε πάνελ με θέμα «Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας», στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Συνεδρίου Λευκωσίας (9th Nicosia Economic Congress). Στις 17:30 θα συναντηθεί και θα συζητήσει με 10 Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια της Κύπρου στο πλαίσιο της δράσης του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με μέλη και φίλους της ΝΔ που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο. Στις 19:00 θα συμμετάσχει σε επίσημο δείπνο που θα παραχωρηθεί για την παρουσίαση του προγράμματος «Όραμα Κύπρος 2030» του ΔΗ.ΣΥ., στο οποίο και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Την Παρασκευή στις 8:30, ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών