Μπακογιάννη: Να πάμε με φόρα στις εθνικές εκλογές με δύο ευρωβουλευτές | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μπακογιάννη: Να πάμε με φόρα στις εθνικές εκλογές με δύο ευρωβουλευτές

15:54 | 18/4/19

Παρά τις χαμηλές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις, η Κατερίνα Μπακογιάννη έβαλε ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων για το Ποτάμι ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών

"Μπουρτζοβλαχική αντιμετώπιση το δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών”. Με αυτή τη φράση σχολίασε η Κατερίνα Μπακογιάννη στον News24/7.

Σε σχέση με τις ευρωεκλογές, η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ανέφερε ότι ο πήχυς είναι οι δύο ευρωβουλευτές που είχε το Ποτάμι και στις προηγούμενες ευρωεκλογές “και με αυτή την φόρα να πάμε στις εθνικές” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην Ελλάδα το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται στις ευρω-εκλογές. “Είναι σαν να έχουμε εθνικές εκλογές” είπε. Για το θέμα με την Κατερίνα Παπακώστα, την Μονμάρτη και τα Εξάρχεια τόνισε: “Δεν ήταν επικοινωνιακή η πρόσκληση στην κα. Παπακώστα να πάμε για καφέ στα Εξάρχεια. Τα Εξάρχεια είναι άβατο. Μόνο η κα. Παπακώστα δεν το βλέπει αυτό. Τα Εξάρχεια δεν έχουν ούτε ταχυδρομείο ούτε τράπεζα.

Ως προς τη συνάντηση Μητσοτάκη-δημιουργών υποστήριξε ότι θα δούμε πολλά τέτοια θέματα πολιτικής εκμετάλλευσης στο δρόμο προς τις κάλπες.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών