ΝΔ για Novartis: 'Η δικαιοσύνη εκθέτει τους κυβερνητικούς σκευωρούς' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ για Novartis: 'Η δικαιοσύνη εκθέτει τους κυβερνητικούς σκευωρούς'

20:33 | 8/4/19

Ως απόδειξη κυβερνητικής σκευωρίας ερμήνευσε η Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis. "Πρόκειται περί φιάσκου και το έχουν καταλάβει όλοι" υπογραμμίζεται σχετικά

Για "τη μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση" έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία μετά τη γνωστοποίηση των νέων εξελίξεων στην υπόθεση Novartis.

Αναλυτικά τονιζόταν ότι "το δήθεν “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους” αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων. Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου.

Και εν συνεχεία: "Σκοπιμότητες τις οποίες, άλλωστε, είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης. Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της».

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών