Ο 25χρονος που έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και η παρουσιάστρια που έγινε δότρια και έσωσε μια ζωή | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο 25χρονος που έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και η παρουσιάστρια που έγινε δότρια και έσωσε μια ζωή

14:22 | 22/4/19

Την ιστορία του 25χρονου Παναγιώτη, ο οποίος γύρισε στη ζωή όχι μία, αλλά δύο φορές, παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της «Μαζί σου» , το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας

Ο νεαρός, μέσω του συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ», έκανε μεταμόσχευση μια φορά όταν ήταν τριών ετών και άλλη μία όταν ήταν 19 ετών.

«Την πρώτη φορά, το 1996, που ενημερώθηκα ότι έπασχα από μεσογειακή αναιμία, υπήρχε τρόπος αλλά δεν ήταν τόσο γνωστός όπως είναι σήμερα. Έπρεπε ή να φύγω στο εξωτερικό για μεταμόσχευση, ή να μείνω εδώ και να δώσω αυτή τη μάχη…», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Έπειτα, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια Παυλίνα Κωσταγιού, η οποία πρόσφατα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός άλλου συνανθρώπου της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δική της προσωπική εμπειρία, αποκαλύπτοντας πώς πήρε την απόφαση να γίνει δότρια μυελού των οστών, ενώ εξήγησε πώς μπορεί κάποιος να γίνει δότης όπως εκείνη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών