Ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά

14:02 | 6/4/19

"Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω" το πρώτο μήνυμα του 75χρονου ροκ σταρ

Ο Μικ Τζάγκερ ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αισθάνεται πλέον "πολύ καλύτερα", καθησυχάζοντας τους θαυμαστές των Rolling Stones που ανησυχούσαν για την κατάσταση της υγείας του.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης", έγραψε στο Twitter ο 75χρονος ροκ σταρ ο οποίος χειρουργήθηκε στη Νέα Υόρκη. "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του", πρόσθεσε.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι αναβάλλονται οι 17 συναυλίες που επρόκειτο να δώσει στη Βόρεια Αμερική από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 29 Ιουνίου, εξηγώντας ότι ο Τζάγκερ "δεν μπορούσε να φύγει για περιοδεία" γιατί χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη.

Ο Βρετανός τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους και θαυμαστές του, τονίζοντας όμως ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή "το συντομότερο δυνατόν".

Ο υπεύθυνος των δημόσιων σχέσεων του Τζάγκερ στις ΗΠΑ ανέφερε ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και ο τραγουδιστής αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών