Πατέρας Τοπαλούδη: Με έχουν πάρει άλλα τρία κορίτσια που έχουν βιαστεί | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πατέρας Τοπαλούδη: Με έχουν πάρει άλλα τρία κορίτσια που έχουν βιαστεί

09:37 | 2/4/19

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τους εκβiασμούς με τις γυμνές φωτογραφίες στη Ρόδο

Νέα έκκληση απευθύνει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για να σπάσουν τη σιωπή τους όσοι γνωρίζουν για τους βiασμούς κοριτσιών στη Ρόδο, αλλά και τα ίδια τα θύματα.

«Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει, τρεις περιπτώσεις βiασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη, τι να σας πω τώρα...» ανέφερε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται σοκάρουν μετά τη μήνυση που υπέβαλε 32χρονη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία ισχυρίζεται ότι τη βiαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβiαζαν 3 άνδρες από το νησί

Ο κ. Τοπαλούδης αποκαλύπτει ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που, όπως του είπαν άγνωστοι, είχαν βiάσει τα παιδιά τους στη Ρόδο αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο.

«Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως, από εκεί και μετά τα εκβiαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα. Πήραν τηλέφωνο σε εμάς, τώρα από εκεί και μετά, πρέπει να πάνε να γίνουν καταγγελίες» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Από την πλευρά πρώην αστυνομικός στη Ρόδο λέει ότι η Ελένη Τοπαλούδη τον είχε προσεγγίσει, ώστε, με τη βοήθειά του να γλιτώσει από τους εκβiαστές της.

«Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει "έχω ένα δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουνε» είπε.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις παρέες νέων στη Ρόδο ο εκβiασμός κοριτσιών, μέσω γυμνών τους φωτογραφιών και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν, είναι μια γνωστή αλλά κρυφή ιστορία. Στο νησί είναι δημοφιλής κλειστή μυστική ομάδα στο Facebook στην οποία αγόρια στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών τους.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών