Πηγές Μαξίμου: Η ΝΔ κατασκευάζει 'ειδήσεις' για να καλύψει τις δύσοσμες αποκαλύψεις της Δικαιοσύνης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πηγές Μαξίμου: Η ΝΔ κατασκευάζει 'ειδήσεις' για να καλύψει τις δύσοσμες αποκαλύψεις της Δικαιοσύνης

13:29 | 10/4/19

"Όσο και αν παίζουν τον παπά, η Δικαιοσύνη θα φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων της" σημειώνουν οι ίδιες πηγές κάνοντας λόγο για βιοτεχνίες fake news

Σκληρή απάντηση με αφορμή τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της από πηγές του Μαξίμου, οι οποίες κάνουν λόγο για βιοτεχνίες fake news και πως “στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς”.

Αναλυτικά τι σημειώνουν οι πηγές του Μαξίμου:

Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης".

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.

Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς.

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών