Προφυλάκιση 35χρονου Λαμιώτη για διακίνηση ναρκωτικών | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Προφυλάκιση 35χρονου Λαμιώτη για διακίνηση ναρκωτικών

20:13 | 6/4/19

Ταυτοποιήθηκαν και τέσσερις ακόμη του - Δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας

Ένας 35χρονος άνδρας προφυλακίστηκε για διακίνηση ηρωίνης, ενώ ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ακόμη
συνεργοί του. Οι κατηγορία που τους βαραίνει είναι η διακίνηση ναρκωτικών στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Ο 35χρονος από τη Λαμία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, όταν αποβιβάστηκε από το τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό Λεινακλαδίου, ερχόμενος από Αθήνα. Στον έλεγχο που το έγινε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε αυτοσχέδιο τσιμπούκι, μικροποσότητα ναρκωτικών, που έμοιαζε με τη γνωστή ναρκωτική ουσία «σίσα».

Στην έρευνα που ακολούθησε και με τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του για διακίνηση ηρωίνης στην... πιάτσα της Λαμίας και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (06/04) ο 35χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τέσσερα ακόμη άτομα, δυο άντρες ηλικίας 32 και 46 ετών, καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 59 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, από κοινού με τους συνεργούς του, τουλάχιστον από τις αρχή του χρόνου, δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση ηρωίνης, σε διάφορους χρήστες περιοχών της Φθιώτιδας. Για τον σκοπό αυτό μετέβαινε σε περιοχές της Αττικής, όπου αφού προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης, επέστρεφε στην πόλη της Λαμίας και μαζί με τους συνεργούς του, αρχικά απέκρυπτε και στη συνέχεια τις έσπρωχνε στις πιάτσες των ναρκομανών.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών