Πρωτόπαπας για Novartis: Η μεγαλύτερη φούσκα της μεταπολίτευσης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πρωτόπαπας για Novartis: Η μεγαλύτερη φούσκα της μεταπολίτευσης

13:56 | 15/4/19

Ο πρώην υπουργός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Χρ. Πρωτόπαπας, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, πως η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου

Ως τη μεγαλύτερη φούσκα της μεταπολίτευσης χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο Χρήστος Πρωτόπαπας πρώην υπουργός μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Ξεκαθάρισε ότι όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου σημειώνοντας ότι "έπρεπε να έχει προηγηθεί η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του κ. Καμμένου και του κ. Πολάκη".

Ο κ. Πρωτόπαπας, χωρίς να το δηλώσει, εμμέσως, πήρε αποστάσεις από τη θέση του Ευ. Βενιζέλου περί εσχάτης προδοσίας λέγοντας: "Εμείς δεν πάμε σε λογική ρεβάνς, πάμε σε λογική νομιμότητας. Δεν επικαλούμαστε την παραγραφή, παρόλο που πολλοί λένε ότι υπάρχει θεσμικά τέτοιο θέμα. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη επί της ουσίας για να καταπέσει η σκευωρία. Οχι μόνο δεν είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά μάλλον είναι η μεγαλύτερη φούσκα της μεταπολίτευσης".

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών