Σε πρωταπριλιάτικο τόνο ο Γερουλάνος: 'Σπάνιο θάρρος η παραίτηση Μπακογιάννη από Περιφερειάρχης' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σε πρωταπριλιάτικο τόνο ο Γερουλάνος: 'Σπάνιο θάρρος η παραίτηση Μπακογιάννη από Περιφερειάρχης'

19:20 | 1/4/19

Τα θερμά του συγχαρητήρια δίνει ο Παύλος Γερουλάνος στον Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την “είδηση” περί παραιτήσεώς του από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Για σπάνιο θάρρος και αποφασιστικότητα από πλευράς Κώστα Μπακογιάννη, κάνει λόγο ο συνυποψήφιός του Παύλος Γερουλάνος ο οποίος και αφού εύχεται καλό μήνα σημειώνει για την παραίτησή του από Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας “το παράδειγμά του ας γίνει παράδειγμα σε όλους μας που θα θέλαμε να δούμε μια δίκαιη πολιτική αντιπαράθεση για την Αθήνα. Που θα θέλαμε να δούμε κάτι να αλλάζει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη. H σημερινή του απόφαση να παραιτηθεί από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, δείχνει σπάνιο θάρρος και αποφασιστικότητα.

Με αυτήν του την απόφαση, ο Κώστας Μπακογιάννης:

1. Επιδεικνύει σεβασμό στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, που δεν ψήφισαν το 2014 Περιφερειάρχη μερικής απασχόλησης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διαφορετική του νοοτροπία από την κομματίλα που καταδικάζει με κάθε ευκαιρία.
2. Απαντάει στην ανάγκη για διαφορετικές πολιτικές συμπεριφορές που έχουν παιδευτικό ρόλο για νέους ανθρωπους. Ανθρώπους που σήμερα μένουν εκτός πολιτικής διότι κουράστηκαν από τις πρακτικές του χθες.
3. Αφοπλίζει όσους και όσες του καταλογίζουν στοιχεία αλαζονείας και προσκόλλησης σε θέσεις εξουσίας, αναδεικνύοντας έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό που δεν έχει σχέση με καρέκλες και αξίωματα αλλά με αρχές και αξίες.
4. Δείχνει επίσης πόσο αφοσιωμένος είναι σε όλους εμάς τους Αθηναίους, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την υπηρεσία του στην Αθήνα και όχι το επόμενό του βήμα στην πολιτική.

Το παράδειγμά του ας γίνει παράδειγμα σε όλους μας που θα θέλαμε να δούμε μια δίκαιη πολιτική αντιπαράθεση για την Αθήνα. Που θα θέλαμε να δούμε κάτι να αλλάζει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο".

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών