Σοφία Ζαχαράκη: Debate μόνο σε εθνικές εκλογές | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σοφία Ζαχαράκη: Debate μόνο σε εθνικές εκλογές

12:49 | 23/4/19

Απάντηση στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για την διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης έστειλε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ - Τι είπε για Πολάκη και την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

"Όταν προκηρύξει εθνικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα πάμε σε όσα debate θέλει" απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο μια αναμέτρηση πριν τις ευρωεκλογές. Μιλώντας στον News 24/7 καταλόγισε επικοινωνιακό χειρισμό των θεμάτων στον πρωθυπουργό.

Για το θέμα Πολάκη-Κυμπουρόπουλου σχολίασε ότι "μου κάνει εντύπωση που ο Πρωθυπουργός δεν έχει ακόμη αντιδράσει, έχει καθυστερήσει ήδη να αποπέμψει τον Πολάκη.”

Δεν θα κοπεί το δώρο των Χριστουγέννων

"Φτάνουμε στις εκλογές και η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει διευθετήσει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού" σχολίασε, ενώ για το επίδομα ανεργίας είπε ότι πρέπει να δίνεται και μάλιστα προβλέπεται και αύξηση του σχετικού κονδυλίου και απέρριψε ότι θα κοπεί το δώρο Χριστουγέννων.

"Η προσοχή πρέπει να στραφεί στη μείωση φόρων αλλά και στην απαραίτητη κοινωνική πολιτική στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη" υπογράμμισε, χωρίς να διευκρινίζει εάν η ΝΔ θα διατηρήσει το κοινωνικό μέρισμα εάν εκλεγεί κυβέρνηση.

Προανήγγειλε, ωστόσο ότι τα πολυτεκνικά επιδόματα θα επιστρέψουν στα προ του 2012 επίπεδα.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών