Σοκάρει Έλληνας ηθοποιός: Η γυναίκα μου με παράτησε και έφυγε με το αφεντικό της | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σοκάρει Έλληνας ηθοποιός: Η γυναίκα μου με παράτησε και έφυγε με το αφεντικό της

12:29 | 7/4/19

Ο Ελληνας ηθοποιός Βασίλης Καμίτσης γνώρισε τη γυναίκα του στην Ελλάδα, παντρεύτηκαν και έκαναν ένα παιδάκι. Οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Γερμανία, προκειμένου να βγάλουν περισσότερα χρήματα

«Η γυναίκα μου με παράτησε και έφυγε με το αφεντικό της», αυτή τη δήλωσε έκανε ο Βασίλης Καμίτσης και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.Ο ταλαντούχος ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες της δεκαετίας του ’80, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το περιστατικό, αλλά και πώς αντέδρασε όταν τον πήραν τηλέφωνο για να του πουν το δυσάρεστο νέο.

Ο Βασίλης Καμίτσης γνώρισε τη γυναίκα του στην Ελλάδα, παντρεύτηκαν και έκαναν ένα παιδάκι. Οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Γερμανία, προκειμένου να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Η γυναίκα του βρήκε δουλειά στο μαγαζί ενός γνωστού ζευγαριού τους, όμως ο ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα. «Πέρασε ο καιρός, ήμουν εγώ εδώ με το μωρό. Μετά από κάνα τρίμηνο, η αφεντικίνα που είχε το μαγαζί, που ήταν φίλη μου με πήρε και μου είπε ότι η γυναίκα μου το έσκασε με τον άντρα της. Έμεινα κόκαλο. Μου είπε ότι τα φτιάξανε, την παράτησαν κι έφυγαν», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Αννίτα Airlines».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών