Σουσάδικο της κόκας: Αθώοι οι διάσημοι εμπλεκόμενοι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σουσάδικο της κόκας: Αθώοι οι διάσημοι εμπλεκόμενοι

12:16 | 15/4/19

Τέσσερις κατηγορούμενοι γνωστοί από την επαγγελματική τους πορεία απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες, ενώ μία ηθοποιός κρίθηκε ατιμώρητη

Τέλος στη δικαστική τους περιπέτεια για την υπόθεση του αποκαλούμενου "σουσάδικου της κόκας", έβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους πέντε κατηγορούμενους του εγχώριου jet set.

Το δικαστήριο αποφάσισε να κηρύξει αθώους τους τέσσερις εμπλεκόμενους, τη γνωστή ηθοποιό, τον υιό της, και τον παρουσιαστή που φέρονται να είχαν ποσοστό στο εστιατόριο του Κολωνακίου καθώς και έναν επιχειρηματία ατο χώρο της εστίασης. Παράλληλα, οι δικαστές έκριναν ατιμώρητη την όμορφη ηθοποιό, η οποία είχε υποστηρίξει πως οι ναρκωτικές ουσίες που της καταλογίζονται προορίζονταν για ιδία χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι την απαλλαγή των τεσσάρων που ήταν συμμέτοχοι στο εστιατόριο, από το οποίο φέρεται να διακινούνταν ναρκωτικές ουσίες, είχε προτείνει και η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Μεταξύ άλλων, ειπχε αναφέρει ότι «υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το εάν γνώριζαν οτι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί τους και προτείνω την απαλλαγή τους».

Αυτή την ώρα, συζητιούνται τα αιτήματα επί των ελαφρυντικών περιστάσεων για όσους κατηγορούμενους κρίθηκαν ένοχοι.

Αντωνία Ξυνού

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών