Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ: Ο σύζυγός μου κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες από αμέλεια γιατρών (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ: Ο σύζυγός μου κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες από αμέλεια γιατρών (βιντεο)

10:45 | 18/4/19

Το ιατρικό λάθος που τον καθήλωσε στο κρεβάτι

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διαπίστωσε την κατάσταση του συζύγου της μίλησε η Αλεξία Έβερτ, κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγός της μπήκε για μια απλή επέμβαση και κατέστη άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Ο σύζυγος μου είχε μια κύστη στον εγκέφαλο, που δεν είναι όγκος, είναι μια κύστη. Έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε και αμέσως μετά το χειρουργείο πήγαν όλα στραβά από αμέλεια των γιατρών. Ταλαιπωρήθηκε, κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες» εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show».

Αμέσως μετά το περιστατικό υπήρξε αυτοκτονία γιατρού στην οποία και αναφέρθηκε η Αλεξία Έβερτ:

«Ο γιατρός που αυτοκτόνησε ήταν ένας από τους θεράποντες γιατρούς. Δεν αυτοκτόνησε λόγω του περιστατικού, αυτοκτόνησε μόλις υπέβαλα την μήνυση που ήταν τέσσερα χρόνια μετά. Πήγε για απολογία και μετά από δυο μέρες αυτοκτόνησε» είπε και συνέχισε:

«Ξέρετε τι είναι από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι με έναν άντρα σαν τα κρύα τα νερά, έναν όμορφο άντρα, πετυχημένο και την άλλη μέρα να στον παραδίδουν έτσι. Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα καλυτερεύσει όταν πήγα σε μια κλινική στη Γερμανία και μου είπαν "Λυπάμαι, μην περιμένετε πολλά"».

Δείτε όσα είπε η Αλεξία Έβερτ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών