Συναγερμός μετά από εξαφάνιση ενός 35χρονου στο Μαρούσι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συναγερμός μετά από εξαφάνιση ενός 35χρονου στο Μαρούσι

19:14 | 22/4/19

Τα ίχνη του χάθηκαν στις 17 Απριλίου

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 35χρονου από την περιοχή του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, τα ίχνη του χάθηκαν στις 17 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 17/4/2019, στις 13:10 ώρα, εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, ο Φλογκέρτ Μ., 35 ετών.

Ο Φλογκέρτ Μ. έχει ύψος 1,70 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Ο Φλογκέρτ Μ. φορούσε μαύρη φόρμα, άσπρη μπλούζα με λουλούδια, αμάνικο μπλέ μπουφάν και μαύρα-μπλε αθλητικά παπούτσια.

Ο Φλογκέρτ Μ. αντιμετωπίζει αναπτυξιακά και ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον ο Φλογκέρτ Μ. παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών στον τρόπο που θα πλησιάσουν τον Φλογκέρτ Μ. με σκοπό την άμεση εύρεση του.

Για την εξαφάνιση του Φλογκέρτ Μ. ενημερωθήκαμε σήμερα, 22/4/2019, κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και, κατόπιν έγκρισης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών, προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Φλογκέρτ Μ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας"».πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών