ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι και 'να πέσουν οι κομμουνιστές': Σε ακροδεξιό παραλήρημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι και 'να πέσουν οι κομμουνιστές': Σε ακροδεξιό παραλήρημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ (βιντεο)

14:38 | 25/4/19

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν o αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως "το μείζον ζήτημα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές"

«Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Web TV του Star.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν, ανέφερε:

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια που δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

"Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για «μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα». Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει:

"Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση. Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοu νεοφιλελευθερισμού".

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών