Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Σγόντζου - Συντετριμμένη η Νανά Παλαιτσάκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Σγόντζου - Συντετριμμένη η Νανά Παλαιτσάκη

20:35 | 16/4/19

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης ειπώθηκε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Κώστα Σγόντζο

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ήταν αυτός που έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τα social media.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τι δήλωσε:O Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με τη Νανά Παλαιτσάκη, όμως, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ καιρό.Η Νανά, βρέθηκε στην κηδεία αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, λέγοντάς μας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ άχαρα αυτή τη στιγμή, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον».

Η μουσική για τον Κώστα Σγόντζο, υπήρξε μία από τις μεγάλες του αγάπες. Μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ «Rock in Athens '85» και τις εμπειρίες του διηγήθηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Τουρκοβασίλη, 33 χρόνια μετά. Εκτός από την παρουσίαση μιας από τις πρώτες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης το «Μουσικό Καλειδοσκόπιο», έγινε γνωστός και από τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα».

«Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες. Η Ελλάδα με την ΕΡΤ πήρε μέρος στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999.

Από το 2014, εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον ΑΝΤ1 τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA. Εργάστηκε επίσης στους ραδιοσταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM, ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET. Επίσης, «πέρασε» και από το Attica TV και το Action24, ενώ αρθρογραφούσε σε ιστοσελίδες.

Δείτε φωτογραφίεςΡεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας, πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών