Θωμαρίτα Καλδάρα: Δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της ο Μπόλαρης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θωμαρίτα Καλδάρα: Δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της ο Μπόλαρης

21:03 | 3/4/19

"Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι", δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης

Η Θωμαρίτα Καλδάρα είναι η γυναίκα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει με φωτογραφίες της.

Η ίδια είναι δημόσια υπάλληλος σε απόσπαση ως γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη. Μετά τα επιθετικά σχόλια εναντίον της, και την ανάρτησή της στο Facebook όπου έγραφε "Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0" είχε θέσει την παραίτησή της στη διάθεση του υπουργού.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο News 24/7 ο κ. Μπόλαρης:


"Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι".

Θυμίζουμε και η πρώην Σταρ Ελλάς, η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου, βρέθηκε απέναντι σε σεξιστικά σχόλια για την πρόσληψή της στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η Σταρ Ελλάς του 2002 είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Παρακάτω, τι προβλέπει ο νόμος για τις μετακλητές θέσεις και τις αποσπάσεις σε γραφεία υπουργών και υφυπουργών:


Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών