Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 22χρονης στο Αιγάλεω | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 22χρονης στο Αιγάλεω

14:17 | 3/4/19

Η επίσκεψη στο μέντιουμ, το οπτικοακουστικό υλικό και οι τελευταίες κλήσεις της φοιτήτριας

Ευρύ φάσμα προσώπων από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν από τις αρχές της
επόμενη εβδομάδας στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής, οι οποίοι χειρίζονται με πολλή προσοχή την υπόθεση.

Από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών έχει δοθεί αναλυτικά η σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα ρίξουν φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Η αρχή θα γίνει με το ιδιόχειρο σημείωμα, για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο και αν έχει γραφτεί καθ’ υπαγόρευση, και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Για την ανάκτηση δεδομένων από το facebook θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, καθώς χρειάζεται η συνδρομή από το εξωτερικό, για αυτό και το βάρος έχει δοθεί στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της 22χρονης τις τελευταίες ημέρες.

Οι αστυνομικοί ήδη ερευνούν αν τελικά έγινε η επίσκεψη στο μέντιουμ, με βάση τις μαρτυρίες φίλων της κοπέλας για επικείμενο ραντεβού, ενώ υπό επεξεργασία είναι και οπτικοακουστικό υλικό που θα δείξει αν και ποιος επισκέφθηκε την Αρετή στο σπίτι της και αν βρισκόταν στον χώρο λίγο πριν αυτή καταλήξει.

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσε υπόμνημα στις αστυνομικές αρχές, στο οποίο περιλαμβάνεται όλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από την οικογένεια σχετικά με την 22χρονη και το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει για λυθεί ο γρίφος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών