Θρίλερ στην Κύπρο με πτώματα γυναικών: Φόβοι για serial killer | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θρίλερ στην Κύπρο με πτώματα γυναικών: Φόβοι για serial killer

02:40 | 21/4/19

Συγκλονίζουν την κυπριακή κοινή γνώμη τα μακάβρια ευρήματα σε μεταλλείο - Έχουν εντοπιστεί δύο πτώματα γυναικών, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν και άλλα - Απίστευτο κουβάρι αποκαλύψεων, ενώ τα κυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγω για serial killer

Περισσότερα πτώματα ίσως να βρίσκονται στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο όπου εντοπίστηκε το Σάββατο η σορός άγνωστης γυναίκας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδίδει το philenews.com.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose που αναζητούσαν οι αρχές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σορό της 6χρονης κόρης της, Sierra με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε πως: «Το γεγονός των ελλειπόντων προσώπων έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή και είναι ενήμερα όλα τα Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στις αστυνομικές διευθύνσεις. Στη βάση αυτών των δεδομένων και του συντονισμού θα γίνουν όλες οι εξετάσεις που πρέπει για να εντοπίσουμε εάν η συγκεκριμένη γυναίκα που έχει εντοπιστεί σήμερα, πρόκειται για ελλείπον πρόσωπο ή αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να μην έχει καταγγελθεί».

Ο ρόλος του "Ορέστη"

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος άνδρας που αναφέρεται από τα κυπριακά ΜΜΕ ως «Ορέστης» και κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ελεύθερος αφέθηκε ένας άλλος 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έπεσε θύμα πλεκτάνης του τελευταίου. Στο μεταξύ, την Κυριακή πραγματοποιείται εκδήλωση των Φιλιππινέζων που εργάζονται στην Κύπρο που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της Marry Rose.

Με αφορμή την υπόθεση της ανεύρεσης δύο γυναικείων πτωμάτων σε φρεάτιο στο Μιτσερό, το philenews.com υπενθυμίζει και τραγικό κατάλογο 32 ανεξιχνίαστων υποθέσεων που αφορούν εξαφανίσεις γυναικών στην Κύπρο.

Πηγή: philenews.com

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών