Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά

14:36 | 2/4/19

Συνεχίζονται οι προκλήσεις στο Αιγαίο

Δύο τουρκικά μαχητικά F-16 πέταξαν στις 12:37 πάνω από τις Οινούσσες στα 27.000 πόδια και λίγο αργότερα στις 12:39 πέταξαν πάνω και από τη νησίδα Παναγιά σε ύψος 24.000 ποδών.

Με αυτό τον τρόπο η Τουρκία επανήλθε στο Αιγαίο μετά τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, στις οποίες ο Ερντογάν κατατροπώθηκε.

Σημειώνεται πως το τουρκικό κόμμα AKP αποφάσισε να καταθέσει προσφυγές κατά των αποτελεσμάτων και στις 39 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Hurriyet, αφού ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης έχει το προβάδισμα στις ψήφους, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο υποψήφιος για τη δημαρχία του κύριου αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Εκρέμ Ιμάμογλου και ο αντίπαλός του του AKP πρώην πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσαν αμφότεροι πως ο Ιμάμογλου προηγείται κατά περίπου 25.000 ψήφους. Αμφότερα τα κόμματα είχαν νωρίτερα ανακοινώσει πως νίκησαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το κόμμα AKP έχει δηλώσει πως θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα εκεί όπου υπήρξαν παρατυπίες κατά την ψηφοφορία. Η προθεσμία για προσφυγές εκπνέει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών