Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Η Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Η Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

19:53 | 9/4/19

Στόχος το επόμενο διάστημα είναι η προσπάθεια οργάνωσης επιτροπών στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, δήλωσε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

"Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες στο Γαλάτσι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα συμμετοχής, αποφασιστικότητας, νίκης", τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ομιλία το Σάββατο στην Πανελλαδική Συνάντηση για μια Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η ευρεία, Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με κινητοποίηση των οργανωμένων δυνάμεων του κόμματος και της Νεολαίας, των στελεχών και των βουλευτών μας.

"Η Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει ο μεγάλος μαζικός χώρος συνάντησης των μελών μας με όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για το προοδευτικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας. Και, στόχος μας το επόμενο διάστημα, πέραν από τη συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, είναι η προσπάθεια οργάνωσης επιτροπών στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς", είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών