Βασίλης Κικίλιας: Κοινωνικό αίτημα η τάξη και η ασφάλεια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βασίλης Κικίλιας: Κοινωνικό αίτημα η τάξη και η ασφάλεια

12:40 | 8/4/19

"Επί ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν οι Ρουβίκωνες στα υπουργεία και στη Βουλή, στις πρεσβείες και στα πανεπιστήμια", ενώ με το νόμο Παρασκευόπουλου βγήκαν έξω ποινικοί και τρομοκράτες" ανέφερε ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλας

Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της, υποστήριξε ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:"Δεν είναι δεξιά πολιτική η τάξη και ασφάλεια. Είναι κοινωνικό αίτημα. Υπάρχουν συγκεκριμένα δείγματα γραφής από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Είχαμε τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας επί ΝΔ, υπήρχε απόλυτη επιτυχία στη διαχείριση του προσφυγικού. Επί ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν οι Ρουβίκωνες στα υπουργεία και στη Βουλή, στις πρεσβείες και στα πανεπιστήμια. Με το νόμο Παρασκευόπουλου βγήκαν έξω ποινικοί και τρομοκράτες. Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους αναρχικούς και τις περιθωριακές ομάδες. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ. Μπορούν να κάνουν σε πολύ υψηλό επίπεδο του δουλειά τους αν αφεθούν. Το 2012-2014 υπήρξαν συγκεκριμένα έργα. Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της. Από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα διαμαρτυρίας του 2,5% είχε ιδεολογική συμπόρευση με αυτούς που υποστηρίζουν την αναρχία και τον εξτρεμισμό. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσει σε δίκες της 17Ν. Υπάρχει ιδεολογική συνάφεια συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με το χώρο της τρομοκρατίας. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σ αυτή την κυβέρνηση στα θέματα τάξης, ασφάλειας, εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Αναρωτιέμαι, ποια είναι η μυστική ατζέντα Τσίπρα στο Αιγαίο; Ενας πίσω από τον άλλο υπουργοί αφήνουν χώρο για μεθοδεύσεις που θα καταλήξουν σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν εθνική ήττα. 10.000 μακεδονικά προϊόντα κινδυνεύουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό τον όρο".

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών