Υπουργείο Παιδείας: 'Είναι αντιληπτό το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Υπουργείο Παιδείας: 'Είναι αντιληπτό το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ'

16:01 | 25/4/19

Για "εκλογικό άγχος του ΚΚΕ" και "εμμονή στο λάθος" κάνει λόγο το Υπουργείο Παιδείας στην απάντησή του προς το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" με τίτλο "Συνειδητή διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ"

Για «εκλογικό άγχος του ΚΚΕ» και «εμμονή στο λάθος», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».

«Είναι αντιληπτό το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ και αποδεικνύεται από το αντιπολιτευτικό μένος εναντίον αυτής της κυβέρνησης ενώ οι "αντιπολιτευτικοί τόνοι" προς τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, ήταν εξαιρετικά μειωμένοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει: «Μέχρι τώρα γνωρίζαμε την εμμονή του ΚΚΕ ότι οι θέσεις του αποτελούν τη μοναδική αλήθεια. Τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή ανακαλύπτουμε και την εμμονή του ΚΚΕ στο λάθος».

Για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, το υπουργείο απαντά ότι πρόκειται για «παραπολιτική προσωπική επίθεση» εναντίον του υπουργού Κ. Γαβρόγλου και τονίζει: «Σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη (τίτλος: Συνειδητή διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ) ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κoυτσούμπας ανέφερε: Τα ίδια επί της ουσίας λέτε και εσείς, όταν υπερασπίζεστε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει Γ΄ Λυκείου. Αυτό είναι το πρόβλημα, κύριοι της Κυβέρνησης; Οπωσδήποτε όχι».

Ό,τι δηλαδή απέδωσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Γαβρόγλου στον κ. Κουτσούμπα («πως δήλωσε το ότι δεν υπάρχει Γ' Λυκείου δεν είναι πρόβλημα») το αποδίδει και το χθεσινό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη. Ποιος διαστρεβλώνει ποιον τελικά;

Παραδοσιακά το ΚΚΕ αναγνωρίζει τα λάθη του μετά την πάροδο δεκαετιών. Ελπίζουμε στο συγκεκριμένο που δεν είναι ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας να το κάνει σε μικρότερο χρόνο. Αναμένουμε τη διάψευσή μας να δημοσιευθεί στον Ριζοσπάστη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών