Αργύρης Αγγέλου: 'Δέχθηκα προτάσεις να κατέβω στις εκλογές' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αργύρης Αγγέλου: 'Δέχθηκα προτάσεις να κατέβω στις εκλογές'

21:12 | 6/5/19

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε στην εκπομπή "Το Lifestyle φταίει" για τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και για τις προτάσεις που δέχθηκε να κατέβει στις εκλογές

Στην εκπομπή το "Το Lifestyle φταίει" στον News 24/7  μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου για τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar. Ο ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα στους φιναλίστ και τελικά μετά την ψηφοφορία του κοινού κατέλαβε την τέταρτη θέση. Όσα είπε για την τελευταία του εμφάνιση ως Τέρας από την "Πεντάμορφη και το Τέρας", αλλά και οι προτάσεις που δέχθηκε για να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές.

Για το Your Face Sounds Familiar, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε:

"Η τελευταία μου εμφάνιση, σε σχέση με όσες έχω κάνει, ήταν η πιο εύκολη. Όταν οι συνεργάτες καλούνται να σε καλύψουν ολόκληρο είναι πιο εύκολο από το να βάλουν μεμονωμένα προσθετικά πάνω. Από όλη τη διαδικασία, αυτό κατάλαβα. Πίστευα ότι έχω μία πολύ αδιάφορη φυσιογνωμία και στο παιχνίδι κατάλαβα ότι ήταν πολύ δύσκολο να μεταμορφωθώ. Η εμφάνιση του τελικού είναι που ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλες. Ήταν πάρα πολύ κοντά σε εμένα από την άποψη ότι το μιούζικαλ είναι το είδος που αγαπάω. Το χθεσινό ήταν το απόλυτο. Δε μου έκαναν φέτος πρώτη φορά την πρόταση. Είχα την τιμή να με προσεγγίζουν από την πρώτη σεζόν του. Δεν έχω παράπονο, κάθε χρόνο είχα μία κρούση. Φέτος ήταν μία συγκυρία, σαν να έπρεπε να το κάνω. Είχαν γίνει όλες αυτές οι αναβολές της παράστασης "Ζητείται Ψεύτης" οπότε όταν μου έδειξαν πώς είχαν σκοπό να το ανανεώσουν και να το φρεσκάρουν, εντυπωσιάστηκα και δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι. Απλά, μου πήρε πέντε χρόνια."

Ο Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε, επίσης, στην πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Φέτος δέχθηκα άπειρες προτάσεις να κατέβω στις εκλογές. Νομίζω, η είδηση είναι να μην έχει δεχθεί πρόταση. Ειδικά φέτος δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος από το χώρο μας που να μην έχει δεχθεί πρόταση για τις εκλογές. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το υποστηρίξω, δε με ενδιαφέρει, εστιάζω πολύ στη δουλειά μου και δεν είναι ένας τομέας που θα αφιέρωνα χρόνο από τη δουλειά μου. Δε θα ήμουν καλός και σε κάτι που πιστεύω πως δε θα είμαι καλός και δε θα μπορώ να το υποστηρίξω, δεν έχει νόημα να το κάνω. Θεωρώ πολύ τιμητικό πως κάποιος μπορεί να σε σκέφτεται, αλλά δεν το έχω αυτό το κομμάτι και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Κι αυτό τους λέω πολύ ειλικρινά όταν με παίρνουν τηλέφωνο, γιατί δεν είναι η πρώτη χρονιά που με παίρνουν. Από το "Παρά Πέντε" και μετά δεν έχω παράπονο."

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών