Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας για τους βανδαλισμούς καταστημάτων: Ως εδώ! | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας για τους βανδαλισμούς καταστημάτων: Ως εδώ!

10:26 | 10/5/19

Δήμος Αθηναίων: Η αστυνομία -και πάλι- δεν μπόρεσε να αποτρέψει τους κουκουλοφόρους

Την οργή των εμπόρων έχει προκαλέσει η χθεσινοβραδινή «καταδρομική» στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία περίπου τριάντα άτομα, κρατώντας ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν
διάφορες ζημιές σε 11 καταστήματα και 2 τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από τους 15 προσαχθέντες, οι δώδεκα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας κάνει λόγο για «ελάχιστα περιθωριακά στοιχεία», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Καφούνης. «Για άλλη μια φορά οι συμπολίτες μας καταστηματάρχες βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στο έλεος ελάχιστων περιθωριακών στοιχείων. Αύριο θα βανδαλίσουν τα καταστήματα της γειτονιάς μας και στη συνέχεια τα σπίτια μας, γι’ αυτό ως εδώ!» τόνισε.

Δήμος Αθηναίων: Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι

Την ανάγκη για μια «πιο ασφαλή Αθήνα» υπογράμμισε ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Μπρούλιας, μετά τη χθεσινή επίθεση, κάνοντας λόγο για βανδάλους. «Για μία ακόμη φορά, καταστήματα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αθήνας βρέθηκαν στο έλεος βανδάλων. Η αστυνομία -και πάλι- δεν μπόρεσε να αποτρέψει τους κουκουλοφόρους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δημότες, επιχειρηματίες και επισκέπτες, έχουν δικαίωμα σε μια πιο ασφαλή Αθήνα» δήλωσε.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών