Επεισόδιο Πολάκη-Μητσοτάκη: 'Θα τα πούμε αύριο για τον φασισμό - Άντε φύγε από εδώ' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επεισόδιο Πολάκη-Μητσοτάκη: 'Θα τα πούμε αύριο για τον φασισμό - Άντε φύγε από εδώ'

22:04 | 8/5/19

Μετά τη μονομαχία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρωθυπουργό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατευθύνθηκε στα έδρανα της ΝΔ και απευθύνθηκε στον Μητσοτάκη, ο οποιος του έκανε νεύμα να φύγει

Μετά την αντιπαράθεση Αλέξη Τσίπρα- Κυριάκου Μητσοτάκη σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους με σκληρές αιχμές και προσωπικές αναφορές στην έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και ενώ στο βήμα ανέβαινε η Φώφη Γεννηματά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σηκώθηκε από τα υπουργικά έδρανα και κατευθύνθηκε στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και απευθύνθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτευσης με το γνωστό του στυλ.

“Αύριο θα τα πουμε για το φασισμό. Δε θα μου μιλάς εσύ για φασισμό”, είπε ο κ.Πολάκης στον Μητσοτάκη σε.. “μάγκικο” ύφος και όπως έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνεργάτες του μιλούσε χρησιμοποιώντας περισσότερα σύμφωνα παρά φωνήεντα και έλεγε διάφορα ακατάληπτα περί φασισμού και Αλέξη.

“Άντε φύγε από εδώ” του απάντησε απαξιωτικά ο πρόεδρος της ΝΔ κάνοντας μάλιστα και το αντίστοιχο νεύμα προς τον κ.Πολάκη να αποχωρήσει.

Αφορμή για την αντίδραση του κ.Πολάκη στάθηκε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ επανάλαβε στην ομιλία του τις κατηγορίες για φασιστικό τρόπο και συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού.

Βίκυ Σαμαρά

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών