Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό

12:56 | 10/5/19

Απάντηση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε από το κέντρο της Αθήνας, όπου χθες το απόγευμα 13 καταστήματα υπέστησαν φθορές από επίθεση κουκουλοφόρων, ως μία μορφή αντιποίνων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

«Ο κ. Μητσοτάκης μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «απάντηση στον λαϊκισμό του κ. Μητσοτάκη», μέσω της οποίας απάντησε στις δηλώσεις που έκανε από το κέντρο της Αθήνας, όπου χθες το απόγευμα 13 καταστήματα υπέστησαν φθορές από επίθεση κουκουλοφόρων, ως μία μορφή αντιποίνων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το Υπουργείο απάντησε σε αιχμηρό ύφος στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον κατηγόρησε για τρομολαγνεία και λαϊκισμό. Η ανακοίνωση του Υπουργείου συνεχίζει, αναφέροντας:

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκρατημένος από τις αντιδράσεις ακόμα και στελεχών του κόμματός του για το ύφος και το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Βουλή, προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα, καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο προσφιλές του θέμα περί βίας και ανομίας.

Κάνει ότι δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας που γίνονται σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και αλλού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης, για μία ακόμη φορά, δυσφημεί συνειδητά την εικόνα της χώρας και αρέσκεται να μοιράζει ανέξοδα υποσχέσεις για μαγικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, που η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει τα μάτια.

Ας γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν παραπλανάται από τα ψεύδη και την υποκρισία…».

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών