Κυρίτσης: 'Όποιος δεν γνώριζε το επίπεδο της αντιπολίτευσης, το αντιλήφθηκε χθες' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κυρίτσης: 'Όποιος δεν γνώριζε το επίπεδο της αντιπολίτευσης, το αντιλήφθηκε χθες'

15:09 | 9/5/19

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη χθεσινή παρουσία του στη Βουλή, άσκησε ο Γιώργος Κυρίτσης μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για παραπολιτικά επιπέδου "Μακελειού" και "Παρατράγουδων", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όποιος δεν είχε αντιληφθεί το επίπεδο της αντιπολίτευσης, το αντιλήφθηκε χθες. Τον ξέραμε, όμως, δεν τον μάθαμε και χθες."

Ο κ. Κυρίτσης δήλωσε, επίσης, ότι δεν υπάρχει θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού.

"Αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις της ΝΔ. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν αυτοί", είπε χαρακτηριστικά και εκτίμησε ότι το θέμα με τη θαλαμηγό δεν θα έχει κανένα κόστος στον κόσμο της Αριστεράς.

Τάχθηκε, τέλος, υπέρ των θετικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν, λέγοντας ότι θα κινήσουν την αγορά και απόρησε πώς προέκυψε το θέμα περί προεκλογικών παροχών, όταν ήταν γνωστές εδώ και ένα μήνα οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο, όπως είπε.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών